Moon Fest je autdor festival punog meseca koji se svake godine tokom leta održava na Staroj planini. Predstavlja nov i originalan događaj na turističkoj mapi Srbije, na kojem turisti željni avanture mogu da dožive nešto novo i nesvakidašnje, autentično i originalno.

Posetioci, se u večernjim časovima okupljaju na planini, na dan uspona. Noćnom usponu prethode predavanja o nebeskim telima vidljivim na noćnom nebu. Oko ponoći učesnici, u pratnji planinskih vodiča i pripadnika Gorske službe spasavanja, kreću ka Midžoru, gde će dočekati i uživati u izlasku Sunca.
moon fest, stara planina, knjazevac

foto: TO Knjaževac


Moon Fest pruža mogućnost jedinstvenog doživljaja Stare planine.

TO Knjaževac

TO Knjaževac

Kopirano

Kopiraj

Timočka krajina

Timočka krajina je region raznolikosti. Možete da pecate ili jedrite na Dunavu, relaksirate se u nekoj od banja ili skijate na nekom od skijališta. Istočna Srbija je region sa netaknutom prirodom i sjajnim prirodnim potencijalima.

Istočna Srbija

Na granici sa Rumunijom i Bugarskom, gde se legende rađaju i misterije otkrivaju. Ovde možete istražiti prelepe pećine i uživati u izvanrednoj hrani. Istočna Srbija je dom izuzetnih znamenitosti koje čekaju da budu otkrivene.

Prijavite se na newsletter

Ako želite da na Vaš e-mail dobijate obaveštenja o manifestacijama, unesite adresu i mi ćemo Vam periodično slati najave događaja i ostale aktuelnosti. Vaša adresa je sigurna i neće biti deljena.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje
Pošaljite nam poruku.

Poruka je poslata.